Organizasyon ve Planlamada Son Nokta!!!

0
538

Sağlık Bakanlığının Öğretmenler için aşılamanın başladığı açıklamasının ardından;

  • Yüzlerce öğretmen Sağlık Bakanlığının verdiği randevu saatine uyarak aşı merkezine gitmiş, hiç bekletilmeden aşılanmıştır.
  • Sağlık Bakanlığının öğretmenlere yönelik ortaya koyduğu aşı takvimi ve programı sayesinde öğretmenlerimiz hiçbir sıkıntı ve stres yaşamadan aşılanabilmiştir.
  • Sağlık Bakanlığı yetkililerine, oluşturduğu bu düzgün aşılama programından dolayı teşekkür ederiz.

DİYEBİLMEYİ İSTERDİK, ancak hem geçtiğimiz Cuma günü hem de bugün (21.06.2021) öğretmenlerimiz yüzlerce vatandaşla birlikte aşı merkezlerinde büyük bir kaos içerisinde aşılanmayı beklemiş, birçoğu saatler öncesinden sıra numarası almasına rağmen aşılanmadan geri gönderilmiştir.

Mağusa Devlet Hastenesinde Sağlık Bakanlığının aşılama programında belirtilen 14:00-18:00 saatleri arasında yeterli personel olmadığı iddiasıyla aşılama yapılmamakta, aşılamanın ancak sabah 08:00-12:00 saatleri arasında yapılacağı söylenmektedir.

Sağlık Bakanlığı gerekli bilgilendirme ve duyuruyu yapmaktan aciz midir?

Bizler, bugün aşılamada yaşanan kaosu ve kalabalığı Lefkoşa Devlet Hastanesinde tespit ettikten sonra, öğretmenin aşılanması için duyurulan “Tarih, Yer ve Zaman”  programının ne işe yaradığını sormak istiyoruz.

Öğretmenin aşılanmasının bu iş bilmezlikle yapılması ve  övünerek

“Öğretmeni aşılıyoruz” diye duyurulması şov değil de nedir?

Hem öğretmenlere, hem de yüzlerce vatandaşa yapılan bu eziyetin nedeni nedir?

 

        OZAN ELMALI

  Başkan

       Yönetim Kurulu (a)