KTOEÖS Yeni Döneminde de Mücadelesine Devam Edecektir

0
84

 

Demokratik olgunlukla 46. Olağan Genel Kurulumuzu tamamlamış bulunuyoruz.

 

Yurtdışından, güneyden sendikaların ve kurucu üyesi olduğumuz Avrupa Sendikaları Eğitim Komitesi ETUCE’nin Avrupa Direktörü sayın Martin Romer’in, ayrıca ülkemizden kardeş örgütlerimizin ve üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen Genel Kurulumuz hakların budandığı, krizin faturasının çalışanlara çıkartılmaya çalışıldığı, öğretmen statüsünün düşürülmek istendiği bir dönemde güçlü bir cevap olmuştur.

 

Aday olan, oy veren, her kademesine çalışarak katkı koyan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Zor bir dönemde bize verilen bu görevi 3 yıl boyunca sürecek olan yeni dönemimizde de layıkıyla yapmaya çalışacağımıza söz veriyoruz.

 

Farklılıklarımızın zenginlik olduğu bilinciyle üyelerimiz arasında hiçbir ayırım yapmadan, her zamanki gibi eşit, adil olmaya devam edeceğiz. Hepimizin ortak evi, bizi bir çatı altında toplayan, kucaklayan evimiz “Sendikamız”dır. Evimizin içerisinde tüm üyelerimizin bir aile olarak birbirine dayanışmasını güçlendirmeye en çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçmekteyiz. Aynı çatının altında birlikte ve güçlüyüz. El ele vererek hedef ve amaçlarımıza birlikte yürümeye devam edeceğiz. Sorunlarımızın ve sorumluluklarımızın bilinciyle, örgütlü mücadelemizle, bağımsız, demokratik sendikacılık ilkesiyle sorunlarımızın üzerine gitmeye devam edeceğiz.

 

Değerli üyelerimizin örgütlü gücüyle toplumumuza yön verecek ilkeli, kararlı, onurlu mücadelemizin yürüyüşüne devam edeceğimizi bir kez daha tüm halkımıza bildiririz.

 

46. Olağan Genel Kurulumuzun oylama sonuçlarının detaylarını ekte sizlerle paylaşıyoruz.

 

Saygılarımızla,

 

KTOEÖS Yönetim Kurulu

 

Secim_sonuc_Dokumler.docx_2014.pdf