Yağma Hasan’ın Böreği!

0
171

UBP-DP hükümetinin yaptığı yağma, talan, peşkeş icraatları, ülkemizde yüzsüzlüğün, hadsizliğin son safhasına varıldığını  gözler önüne sermektedir. Devletin imkânları kullanılarak yandaşlara, akrabalara, eşe dosta kıyak geçme, peşkeş çekme, kişiye menfaat sağlama, af çıkarma gelenek haline getirilmiştir. Bu çarpık düzen kabul edilebilir değildir.

Sayın hükümet yetkilileri, eğitimi ve sağlığı paralı hale getirdiniz. Üniversiteleri kar amaçlı çoğaltıyorsunuz ama nitelik yerlerde sürünüyor, umursamıyorsunuz. Eğitim sistemimiz yurttaş yetiştirme görevinden çoktan vazgeçmiştir. Yüzlerce niteliksiz üniversite mezunu yanında gittikçe gericileşen, muhafazakârlaşan eğitim sistemine yöneldiniz. Eğitimi vakıflara, tarikatlara, siyasal dincilere bıraktınız, ülkeyi cami ve siyasi tarikatçılarla doldurdunuz. Toplumun ahlakıyla oynarken din, iman, ahlak, takiye politikası sürdürmektesiniz. Bunun yanında adamızı uyuşturucu, kumar, gece kulübü adası haline getirdiniz.

Her geçen gün, kaynaklarımızı kamusal olmaktan, kamu yararı üretmekten koparmaktasınız. Kişisel, ailesel veya zümresel çıkarlara teslim etmektesiniz.

Okul yapmak için,

Şehirlerin nefes alacağı kamu parkları için,

Bisiklet yolları yapmak için, hastane yapmak için,

Trafiği rahatlatmaya yönelik yeni yollar için

‘ARAZİ YOKTUR’, diyorsunuz ama;

casinolar, oteller, üniversiteler açmak için akrabalara, yandaşlara, kıyılar, denizler, şehirler, araziler, dağ başları, hatta dokunulmaz dediğiniz askeri bölgeleri dahi işinize geldiğinde hemen yağmalattırmaktasınız!

Partizanlık ve yandaşlıkla, sınavsız istihdamlar yapıyorsunuz. İhtiyaçtan fazla kiralık araba izni verip sermayeye kar sağlıyorsunuz.  Sessiz sedasız Mercedes makam araçları alımına devam etmekte, çalışanlara ise ‘ Göç Yasası’ çerçevesinde açlık sınırında yaşamayı reva görmektesiniz.

Sayın yetkililer, bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, bulunduğunuz görevden kaynaklanan yetkilerinizi bilerek ve isteyerek keyfi ve kötüye kullanmak, yolsuzluk, vatandaşlar arasında eşitsizlik yaratmak suçtur!  Bu suçu işlemekten artık vazgeçin!

Halk İsyan Noktasına Gelmiş, Bıçak Kemiğe Dayanmıştır!

Ülkemizin yağmalanmasına, kamu kaynaklarının sömürülmesine, halkla dalga geçilmesine, yüzsüzlüğe, rezilliğe, partizanlığa, kısacası;

Bu Kokuşmuş Düzene Ya Son Verin, Ya Da Hesabını  Veremeyeceksiniz Bilin!

 

Selma EYLEM

Başkan

Yönetim Kurulu (a.)